Kimberley Garner snimljena je u Chelseu u kratkom topiću i pripijenim tajicama.

Galerija


Manekenka, dizajnerica i reality zvijezda Kimberley Garner (30) poznata je po oskudnim badićima koje uglavnom kreira i reklamira sama, no sada je pokazala da može izgledati jednako atraktivno i kada je odjevena.

Vezani članci Kimberley Garner Sama najbolje reklamira svoj uspješni biznis, a na meti paparazza je već danima otkako boravi na plaži Kimberley Garner Iako sve zanima tko je njezin misteriozni dečko, zbog oskudnog bikinija ipak je ona glavna atrakcija

Britanka koja se proslavila u reality showu "Made in Chelsea" snimljena je u svom rodnom Chelseu u kratkom topiću i tajicama u kojima je uspjela zasjeniti čak i svoj skupocjeni Ferrari.

U vatrenoj i pripijenoj sportskoj kombinaciji naglasila je svoju zavidnu figuru koju može zahvaliti redovitoj tjelovježbi, ali i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

"Hvala svima na porukama o tijelu. Potpuno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujući i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu. Obično sam svake godine prilikom odlaska na plažu osjećala dozu nesigurnosti, ali ovo je prvi put da se zapravo osjećam ugodno, snažno i dobro", otkrila je ranije ove godina na društvenim mrežama.

Kimberly je lockdown provela u Miamiju u društvu nepoznatog muškarca s kojim je ove godine okončala vezu i navodno je trenutno single. Prije nešto više od godinu dana otkazala je vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

Nekad je ljubila Ivaniševića i uspjelo joj je što nijednoj Hrvatici nije, a kći je od nje naslijedila zavidnu ljepotu

Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke