Kim Verson podržala je Snježanu Mehun i njezinu novu kolekciju, a modnu reviju pratila je u društvu Nevena Ciganovića.

Galerija


Pjevačica Kim Verson svoje je prve pjevačke uspjehe ostvarila još u ranim tinejdžerskim godinama, danas se i dalje bavi pjevanjem, ali se ne pojavljuje toliko često na javnim događanjima. No da prati modne trendove, pokazala nam je pojavivši se na modnoj reviji modnog brenda Duchess Snježane Mehun.

Vezani članci Snježana Mehun Snježana Mehun emotivnom objavom oprašta se od drage joj osobe: "Nikada ne znate kada će doći ta posebna večer" Ivan Rakitić i Raquel Mauri Strastveni poljupci i ljubavne poruke: Titulu najromantičnije zvijezde ovog ljeta osvaja naš bivši reprezentativac

Za tu prigodu odlučila je odjenuti kožnu suknju, koja je neizostavni modni komad ove jeseni i bijelu majicu s natpisom Snježanina brenda, čija ju je nova kolekcija oduševila. 

Kim je na svom profilu na Instagramu objavila i nekoliko snimaka s tog događanja pa je tako otkrila da je reviju pratila iz prvog reda i da se dobro zabavljala u društvu Nevena Ciganovića.

Glazbenu karijeru Kim je započela nakon pobjede u jednom talent showu, nakon čega je objavila svoj prvi album "Vjeruj u snove" 2010. godine, a drugi naziva "Vrati mi moj svijet" osam godina kasnije.

 

Varala je muža sve dok se nije pročulo da je s drugim trudna, a sada šokira pokazujući gaćice na cesti