Zli komentari

O plastičnim operacijama: 'Neću pustiti da nasilnici govore protiv mene'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica KIm Novak više puta je posjetila estetske kirurge, a negativne kritike na račun njezinog izgleda potpuno su je slomile.

Američka glumica Kim Novak priznala je kako su je ružni komentari na račun njezinog izgleda tijekom ceremonije Oscara slomili na početku, no onda je ipak odlučila progovoriti o tome u znak protesta protiv bullyinga koji je proživjela.

Pogledaj i ovo showbuzz Tko tu koga? 'Trebala bi tužiti plastičnog kirurga'

'Trebala bi tužiti plastičnog kirurga'

'Doista me to teško pogodilo', rekla je Novak, nakon što je napisala otvoreno pismo u kojem osuđuje primjedbe Donalda Trumpa i drugih na račun njezinog izgleda, piše Yahoo.

U pismu stoji: 'Neću se više suzdržavati i pustiti te nasilnike da govore protiv mene. Ne možemo si dopustiti da ljudi utječu na naše živote.'

'Danima nisam izlazila iz kuće. Ti komentari pogodili su me kao što bi povrijedili djecu i teenagere', priznala je Novak.

Naime, Trump je tijekom dodjele Oscara na svom Twitter profilu napisao kako bi Novak trebala tužiti svog plastičnog kirurga, a drugi su se osvrnuli na to kako lice zvijezde 'Vertiga' izgleda neprirodno iako su glumice konstantno pod pritiskom da izgledaju vječno mlade.

'Neću poricati da sam koristila filere za lice. Po mom mišljenju, osoba ima pravo izgledati najbolje što može, a ja se bolje osjećam kad dobro izgledam', rekla je Novak u pismu.

'Mislila sam, možda je Hollywood sada spreman prihvatiti me, no nisam bila spremna na tolike negativne reakcije i to me jednostavno slomilo', priznala je Novak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene