Nikad prežaljen

Otac preminulog glumca progovorio o trenutku u kojem mu se srce slomilo: "Ta će me slika uvijek pratiti''

Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Kim Ledger (Foto: Getty Images) +0 Kim Ledger (Foto: Getty Images) Galerija

Kim Ledger progovorio o svom preminulom sinu Heathu Ledgeru, osjećaju krivnje i problemu ovisnosti.

Otac nikad prežaljenog holivudskog glumca Heatha Ledgera, Kim Ledger, odlučio je progovoriti u javnosti o trenutku kada je saznao vijest da mu je sin preminuo od predoziranja, u siječnju 2008. godine.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Instagram) Teška borba Nakon predoziranja, majka posrnule pjevačice tvrdi: "Trijezna je 90 dana, oporavlja se!"

Tijekom intervjua za portal Nova 969 prisjetio se da ga je tog dana jedan od njegovih poslovnih partnera nazvao da ga pita kako mu je obitelj i kako bi izrazio zabrinutost za Heatha.

Kim Ledger (Foto: Getty Images) Kim Ledger (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Kima je taj telefonski poziv zbunio, nakon čega je uključio televizor i suočio se sa strašnim snimkama koje su prikazivale njegova sina na nosilima, na kojima su ga iznijeli iz njegova njujorškog stana u vozilo hitne pomoći.

"Ta će me slika uvijek pratiti. Nisam mogao vjerovati. Imali smo osjećaj da smo posljednji saznali što se dogodilo", priznao je Kim u intervjuu.

Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Heath je imao samo 28 godina kada je preminuo od posljedica predoziranja, odnosno srčanog zastoja koje je ono izazvalo.

Mladi, Oscarom nagrađeni glumac iza sebe je ostavio tada dvogodišnju kćer Matildu, koju je dobio s bivšom djevojkom, također glumicom Michelle Williams.

Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Foto: Getty

Nakon Heathove smrti njegov je otac pokrenuo organizaciju ScriptWise, čija je djelatnost usmjerena na povećanje svijesti o prikrivenim ovisnostima u Australiji.

"Da sam barem bio ondje, probudio ga ili učinio nešto. Bili smo u tom trenutku u Perthu, a on u New Yorku i stalno razmišljam, Bože, što bi bilo da sam samo mogao biti tamo", izjavio je Kim i dodao kako će Heathovo nasljeđe uvijek živjeti i da njegova obitelj često misli na njega.

"Skoro da osjećamo krivnju zbog toga što nitko od nas nije bio uz njega da mu pomognemo", tužno je priznao Kim te pozvao sve ovisnike da progovore o svom problemu i potraže pomoć.

Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Morate pričati o tome, sa svojim obiteljima ili prijateljima, kako bi vam pomogli da se vratite na pravi put. Naravno, postoje ljudi koji ne prepoznaju da imaju problem i sve više tonu u njega. No nisu sami", Kimova je ohrabrujuća poruka svim ovisnicima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene