Obrušili se na nju

Kim se uvukla u novi medijski rat, ali dok se drugi svađaju, ona i dalje zarađuje i zadovoljno trlja ruke

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Tyson Beckford (Foto: Instagram) Tyson Beckford (Foto: Instagram) Tyson Beckford (Foto: Instagram) Beyonce Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Svađe sa slavnima nisu nimalo strane najpoznatijoj starleti na svijetu.

Najpoznatija starleta na svijetu ponovno je na udaru kritika.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Posljednjih dana Kim Kardashian ponovno je glavna medijska zvijezda, a sve zbog nove linije koju ponosno šeće na svakom koraku u upitnim odjevnim kombinacijama koji su djelo njezinog supruga Kanyea Westa.

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

37-godišnja reality zvijezda drastično je smršavjela, no manekenu Tysonu Beckfordu zasmetala je činjenica što se KIim hvali tijelom koje je itekako rađeno kod plastičnog kirurga, iako to naravno nikada nije priznala.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A upravo je s njim starleta ušla u medijski rat, no nakon što ga insinuirala da je dotični homoseksualac, na nju se obrušio internet.

 

A post shared by Tyson C.Beckford (@tysoncbeckford) on

No krenimo iz početka. Beckford je njezinu paparazzi fotografiju objavio na svojim društvenim profilima te jasno pokazao što misli o njezinom tijelu: "Žao mi je, ovo nije ništa osobno, no ona nije prirodna. Doktori su ovdje poprilično zeznuli stvari, posebno na desnom boku." Uz to, maneken je otišao i korak dalje te je pored komentara ostavio smajlića koji povraća.

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Sestro, svi znamo zašto te nije briga za to", odgovorila mu je Kim insinuirajući kako je maneken gay te zato mu ona niti nije privlačna. "Uvijek ću izabrati Beyonce prije Kim", vratio joj je Tyson referirajući se pak na trač koji već godinama kruži celebrity svijetom kako između Kim i pjevačice postoji "zla krv".

Beyonce Kim Kardashian (Foto: Getty) Beyonce Kim Kardashian (Foto: Getty) Foto: Getty

Ni tu nije stao pa je još jednom isprovocirao starletu objavom na kojoj se fotografirao u teretani te poručio: "Bez operacija, samo teretana, cure."

Tyson Beckford (Foto: Instagram) Tyson Beckford (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Što se tiče Tysona, on je dosad ljubio brojne slavne ljepotice, a početkom godine šuškalo se kako je oženio djevojku Berniece Julien. Tyson ima i 20-godišnjeg sina Jordana iz veze sa stilisticom April Roomet.

Podsjetimo, Kim tvrdi kako je skinula čak 54 kilograma, a neki su otišli i korak dalje te ju nazvali "anoreksičnom". A kao i obično, dok se internet svađa, Kim zarađuje i zadovoljno trlja ruke.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene