Slavne obline su tu

Prvo službeno pojavljivanje nakon poroda: Prava seksi mama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošla su četiri mjeseca od rođenja malene North West, a mama Kim Kardashian je pokazala svoj puni sjaj na reviji u Parizu - ujedno je to i prvo službeno pojavljivanje otkad je postala mama.

Kim Kardashian i Kanye West uživaju u Parizu, a novopečeni roditelji stigli su na pariški tjedan mode. Kim je prvi put nakon poroda zabljesnula u glamuroznom izdanju, i to kada se pojavila na reviji modnog brenda Givenchy.

Pogledaj i ovo showbuzz Evo je! Slavna stražnjica Kim Kardashian se vratila!

>>> Bijeg u Pariz: Evo zašto su Kim i Kanye odjurili u Europu!

Naravno, 32-godišnja zvijezda u prvi plan je istaknula svoje bujne obline, tako su Kimine grudi provirivale ispod prozirne košulje, dok je prorez na maxi suknji istaknuo noge.

Zavodljivo, crno izdanje seksi Kim privuklo je malu vojsku znatiželjnika - objektivi su škljocali, fanovi su htjeli vidjeti slavnu Kim barem na trenutak. 32-godišnja Kim bila je u sigurnim rukama zaručnika Kanye Westa, koji je u prvom redu s Kim gledao reviju Givenchyja.

Šuška se kako Kim nije htjela doći u Pariz, jer je malena North West ostala u Los Angelesu. Kanye nije bio za ideju da North ide s njima, zbog prevelikog medijskog interesa. Stoga, baka Kris je pristala na čuvanje unučice dok se Kim i Kanye ne vrate iz 'grada zaljubljenih'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene