Kim Kardashian prošetala se u minijaturnoj crnoj haljini s otvorenim dekolteom.

Galerija


Zvijezda najpopularnijeg reality showa na svijetu "Keepin Up with Kardashians" 39-godišnja Kim Kardashian prošetala se u minijaturnoj crnoj haljini izrezanoj na prsima te ponosno istaknula svoje bujne obline.

Vezani članci Kim Kardashian Skinula se u sićušni bikini, ali svima je za oko zapeo modni dodatak koji se rijetkima sviđa, komentari su ružni Kim Kardashian, Kourtney Kardashian Poznate sestre uhvaćene u mini badićima, a viđeni prizori puno su drugačiji od uređenih fotografija na Instagramu!

Bila je to kombinacija koju je odabrala za izlazak sa suprugom Kanyeom Westom u Londonu, a na društvenim se mrežama pohvalila time koliko uživa u posjetu Velikoj Britaniji, kao i poklonima koje je dobila od dizajnerice i bivše pjevačice Victorije Beckham.

Kim je u britansku prijestolnicu stigla iz New Yorka, gdje je promovirala svoju novu liniju donjeg rublja. U sklopu toga gostovala je u emisiji "Good Morning America" te otvoreno progovorila o izazovima majčinstva s kojima se nosi.

"Cijeli dan je kaotičan, ali ja sam mikroorganizirana, ustajem u 5:40, u teretani sam do 6 sati. Oni se bude u 7, dižu se iz kreveta u roku od pet minuta, doručkuju u 7:30, a van idu u 7:55. Super sam organizirana", izjavila je Kim.

 

Bujna manekenka uživa na odmoru, a svoja golišava izdanja dijeli s više od 12 milijuna pratitelja