Model za obiteljski brand

Zavidna linija samo 4 mjeseca nakon poroda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što smo imali prilike svjedočiti njezinom prvom pojavljivanju u javnosti od poroda, prvo fotografiranje u bikiniju, prvo pokazivanja malene North West, evo još jedne novosti. Kim Kardashian se po prvi put nakon poroda pojavila na fotografijama kao model za obiteljski brend.

Zajedno sa sestrama Khloe i Kourtney, Kim Kardashian, koja je danas napunila 33 godine, pokazala je još jednom svoju odličnu postporođajnu liniju na kojoj je radila više od 4 mjeseca - od porođaja, 15. lipnja ove godine.

Ove savršene fotografije nastale su u svrhu promocije nove modne linije Kardashianovih namijenjene britanskom high street brendu Lipsy.

Pogledaj i ovo Scott Disick - 1 pa što mu se dogodilo? Nove fotografije čovjeka koji je nekad ljubio jednu od najpoznatijih žena na svijetu zabrinule su javnost, više uopće ne nalikuje na sebe

>> Ovako je počelo - 'Beba se ne bi još pet tjedana trebala roditi. Malo zastrašujuće!'

Podsjećamo, Kim je nakon trudnoće smršavila 15 kilograma i to zahvaljujući napornim treninzima, kao i Atkinsonovoj dijeti.

Slavna ljepotica planira objaviti i dnevnik kojeg je vodila tijekom borbe s kilogramima kako bi ženama pomogla u skidanju viškova nabranih tijekom blaženog stanja, i naravno, kako bi još zaradila i na tome.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene