Kim Kardashian ovih dana ne miruje. Objavljuje golišave fotografije, a sada joj je jedna glumica stala na žulj svojim komentarom.

Galerija


Kim Kardashian ovih dana na Instagramu objavljuje svoje golišave fotografije. Osim toga, uvijedila je i afričku kulturu napravivši sitne pletenice i nazvavši sebe "Bo West". Referirala se Kim na legendarnu Bo Derek i njenu frizuru iz kultnog filma "Desetka". I dok je Khloe podržala samopouzdanje svoje starije sestre, Lindsay Lohan nije odobrila postupak slavne starlete. Na Instagramu Pereza Hiltona, koji je podijelio fotografiju bujne Kim, Lindsay je napisala da je zbunjena.

Vezani članci Kim Kardashian (Foto: Instagram) Slavni reper kupio velebno imanje i u samo nekoliko dana supruzi san pretvorio u stvarnost Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Zbog skandala i tulumarenja Hollywood joj je okrenuo leđa, a sad su joj propali i show i noćni klub

Kim nije ostala dužna, već je brzo odgovorila glumici. "Znaš što je zbunjujuće... tvoj nagli strani naglasak", odgovorila je Kardashian. Kim se vjerojatno referirala na intervju koji je Lindsay dala 2016., a u kojem je govorila nedefiniranim naglaskom. Mnogi su se pitali što to znači, a Lohan je naknadno objasnila da je to rezultat njenog učenja nekoliko stranih jezika odjednom.