Novi rat?

Sukob starlete i glumice: Kim nije ostala dužna na prozivke

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty) +0 Kim Kardashian (FOTO: Instagram) Galerija

Kim Kardashian ovih dana ne miruje. Objavljuje golišave fotografije, a sada joj je jedna glumica stala na žulj svojim komentarom.

Kim Kardashian ovih dana na Instagramu objavljuje svoje golišave fotografije. Osim toga, uvijedila je i afričku kulturu napravivši sitne pletenice i nazvavši sebe "Bo West". Referirala se Kim na legendarnu Bo Derek i njenu frizuru iz kultnog filma "Desetka". I dok je Khloe podržala samopouzdanje svoje starije sestre, Lindsay Lohan nije odobrila postupak slavne starlete. Na Instagramu Pereza Hiltona, koji je podijelio fotografiju bujne Kim, Lindsay je napisala da je zbunjena.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Kim nije ostala dužna, već je brzo odgovorila glumici. "Znaš što je zbunjujuće... tvoj nagli strani naglasak", odgovorila je Kardashian. Kim se vjerojatno referirala na intervju koji je Lindsay dala 2016., a u kojem je govorila nedefiniranim naglaskom. Mnogi su se pitali što to znači, a Lohan je naknadno objasnila da je to rezultat njenog učenja nekoliko stranih jezika odjednom.

 

@KimKardashian just responded to @LindsayLohan's comment on my photo of her new hair and I AM CRYING and squealing and gagging!!!!!!!! It feels like 2007 again!! Tag your favorite Kardashian lover AND hater! PerezHilton.com/KimKardashian

A post shared by Perez Hilton (@theperezhilton) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene