nitko nije očekivao!

Kim Kardashian sve iznenadila najnovijim potezom samo nekoliko sati nakon što ju je Kanye javno preklinjao da mu se vrati

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian želi se što prije službeno rastati od Kanyea Westa, a u petak je na sudu predala novi set papira koji bi joj to trebali i osigurati.

Reality zvijezda Kim Kardashian svim silama se što prije želi službeno rastati od Kanyea Westa, a u petak je na sudu u Los Angelesu predala papire zbog kojih bi vrlo skoro mogla biti ponovno slobodna. Od suda je tražila da razdijeli bračni status od ostalih sudskih sporova, zbog kojih će se još neko vrijeme prepucavati s Kaneyom preko odvjetnika.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

TMZ javlja kako je najzanimljiviji dio svega činjenica da želi maknuti prezime West i ostaviti samo svoje djevojačko prezime. Javnost se tome čudi jer je inicijale KKW brendirala te je izgradila čitavu karijeru oko toga, no čini se kako joj je zaista prekipjelo jer želi što prije brak s reperom ostaviti iza sebe.

Kanye je inače Kim preklinjao da mu se vrati, a napravio joj je scenu na humanitarnom koncertu na kojem je ovoga tjedna bio gost u Los Angelesu. Kim o tome nije javno progovorila.

41-godišnja Kim prije nekoliko je tjedana potvrdila vezu s komičarem Peteom Davidsonom (28). Pete je prvi muškarac s kojim je Kim povezana nakon razvoda od Kanyea, s kojim ima četvero djece i koji je u međuvremenu i službeno promijenio svoje ime u Ye. On je, s druge strane, navodno već imao kratku romansu s manekenkom Irinom Shayk, a sve su glasnija šuškanja o njegovoj vezi s 22 godine mlađom instagramskom senzacijom Vinetrijom. Unatoč svemu, i dalje moli Kim da mu se vrati.

Novi dečko slavne Kardashianke, Pete, poznat je kao veliki zavodnik i ima pozamašan broj slavnih bivših. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dyenvor, a ljudio je Arianu Grande, Kaiju Gerber, Margaret Qualley i brojne druge slavne dame.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene