Nepokolebljiva

Čak i u ovakvoj situaciji – ponosna na svoje obline!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenke uspjele natjerati Kim da propita svoje samopuzdanje.

Kim Kardashian proslavila se zahvaljujući svojim bujnim oblinama i muškarci diljem svijeta obožavaju je upravo zbog toga. I iako mnogi hvale njezinu liniju, Kim zasigurno ima trenutaka kada se osjeća pomalo nesigurno u svome tijelu. Jedan od takvih trenutaka mogao bi biti poziranje u društvu najljepših žena svijeta.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Ona kao da ne stari Španjolka u Parizu: Prelijepa Penelope ''ostavila'' supruga pa zaustavila dah svim ostalim muškarcima

FOTO Kakva greška - Ni dekolte ovoga puta nije pomogao Kim!

Nakon večeri ispunjene revijama na Paris Fashion Weeku Kim se zabavljala sa sestrom Kendall te njenim prijateljicama Carom Delevingne, Gigi Hadid, Joan Smalls i Lily Donaldson. Naravno da su zajednički trenuci završili na Instagramu.

'Nisam nimalo nesigurna dok stojim pokraj ovih supermodela', napisala je Kim u opisu jedne od fotografija.

'Odrasla sam u okruženju koje je cijenilo visoke i vitke djevojke, baš kao što je Cindy Crawford. Nitko nije gledao mene kao ljepoticu, no ja sam odlučila biti drugačija. Ja sam prava Amerikanka, Imam obline i ispalo je da se ljudima upravo to sviđa. Zbog toga se osjećam dobro u svojoj koži. Sada imam mnogo samopouzdanja, no to nije oduvijek bilo tako i trebale su mi godine da stignem do ovoga kako se osjećam danas', rekla je Kim u nedavnom intervjuu.

Njezin otac Robert Kardashian imao je veliki utjecaj na nju kao osobu, piše US Weekly.

'Kad sam imala 13 godina otac mi je napisao pismo. Bila sam nesretna sa svojim tijelom jer sam se počela razvijati vrlo rano. Svake noći sam sjedila u kadi i plakala i molila se da mi grudi prestanu rasti. Otac mi je rekao da imam tijelo za kojim mnoge djevojke žude, a najvažnije je da sam divna djevojka i da moram spoznati koliko ja vrijedim', rekla je Kim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene