Terapijsko skidanje

VIDEO Kim liječi nesigurnosti: 'Jednostavno želim biti gola'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prestali smo brojati koliko se već puta samo ove godine skinula, ali s obzirom na da to čini u terapijske svrhe - nitko joj ne može zamjeriti.

Kim Kardashian još se jednom skinula do gola u terapijsko-umjetničke svrhe. Ovog puta usred pustinje sa samo malo bijele boje na 'kritičnim' mjestima, reality zvijezda pokazala je svu raskoš svog tijela.

Pogledaj i ovo showbuzz skupocjene objave Hvali se svojim milijunima: Zaradi više na Instagramu nego za cijelu sezonu kontroverznog showa

Hoće li opet srušiti internet? Nove gole fotke su vani!

Iako je snimala u pustinji uz nju je bila ekipa 'Keeping Up With The Kardashians' tako da će svi moći vidjeti sve na malim ekranima. Jedino što joj je zadavalo probleme bilo je jako sunce tijekom snimanja.

'Imam psorijazu i oko toga ne mogu napraviti ništa. Ipak, to nije razlog da se osjećam neugodno. Upravo zbog toga prije snimanja svima objasnim razloge svojih nesigurnosti i nadam se kako se nitko na njih neće koncentrirati. Jednostavno se želim zabavljati i raditi ove umjetničke stvari, biti gola i pri tom uživati', bila je iskrena Kim. 

Teško da će se itko koncentrirati na bilo kakve nepravilnosti na njenoj koži kad pred očima ima sve atribute po kojima je Kim poznata. 

Can't wait to spend mothers day watching an all new episode of #KUWTK!!! Tune in TONIGHT at 9/8c only on E! #bestmothersdayever #Season10

Posted by Kris Jenner on Sunday, 10 May 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene