Nova kolekcija brenda SKIMS nazvana je Naked, a Kim Kardashian odradila je fotografiranje u pustinji te je u svim kombinacijama malo toga prepustila mašti.

Galerija


Reality zvijezda Kim Kardashian prošle je godine lansirala svoju liniju donjeg rublja za oblikovanje tijela, a u najnovijoj kampanji upravo je ona pokazala sve svoje obline u najboljem izdanju.

Vezani članci Kim Kardashian - 5 Skinula se gola, pa pozirala s papigom na ramenu, a strateška mjesta prekrila je cvijećem Kim Kardashian Žive na suprotnim stranama luksuzne vile: ''Teško im pada boravak kod kuće, stalno se svađaju''

Nova kolekcija brenda SKIMS nazvana je Naked, a Kim je odradila fotografiranje u pustinji te je u svim kombinacijama malo toga prepustila mašti. 39-godišnja Kardashianka naglasila je svoje obline u tonovima boje kože, a fanovi su komentirali kako je prekrasna.

Zvijezda najpopularnijeg reality showa na svijetu "Keepin Up with Kardashians" redovito ponosno ističe svoje obline, a ni njezine popularne sestre ne zaostaju za njom.

Nije joj strano ići pod nož kako bi izgledala što bolje, a iako se ljuti na takve tvrdnje, ostvarila je svoj san i danas je na glasu kao jedna od najljepših žena na svijetu.

Oskarovac ipak ne podržava kćer pornoglumicu: "Sram ga je i boji se za ostalu djecu"

Momčilo Otašević ponovno šarmira! 😍 „Zaustavila me policija na granici!“