Seksi mama

Kim dobila posebnu poruku nakon VEEELIKOG otkrivanja...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O da, Kim je definitivno odlučila pokazati kako se vratila u formu! A što kaže njezin Kanye...

Reality zvijezda svojom novom seksi fotografijom na Twitteru izazvala je mnogo komentara, a nije izostao ni ovaj najvažniji – njezinog dečka i oca njezine kćerkice Kanyea Westa.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

>> Opet ima svoje bujne obline - i ne misli ih skrivati!

Kim Kardashian je na Instagramu objavila fotografiju u bijelom bodiju koji je otkrio njezine grudi i naglasio slavnu stražnjicu - e to je veeeeliko otkrivanje!

Kanye West je ubrzo nakon toga na svojem Twitter profilu retweetao status svoje djevojke i poručio  - 'DOLAZIM DOMA ODMAH'.

Kako je Kim u trudnoći udebljala i više nego je mislila, a ni mediji joj nisu bili baš blagonakloni, sada je još odlučnija pokazati kako je još i više seksi nakon poroda. Atkinsovonovom dijetom s malim unosom ugljikohidrata je od lipnja izgubila ukupno oko 15-ak kilograma.

Nova fotografija zasjenila je sve ostale showbizz vijesti dana – a njetina nova linija stvarno je prava motivacija za sve žene s oblinama. Kim kao da poručuje – budite seksi, budite ponosne!

Kim se izgleda i slaže sa svojom boljom polovicom! ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene