sama se pohvalila

Vruće izdanje poznate starlete: Bujnoj Kim ispod bunde provirile gole grudi

Kim Kardashian (FOTO: Instagram) Kim Kardashian (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (FOTO: Instagram) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty) Galerija

Kim Kardashian ponovno je privukla pozornost golišavim izdanjem. Provokacija joj je drugo ime.

Podigla se ponovno prašina oko Kim Kardashian. Svjetski poznata starleta osvanula je u obnaženom izdanju, a vrućim fotografijama privukla je itekakvu pozornost.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Bujna Kim objavila je niz provokativnih fotografija na svojim društvenim mrežama, a jedna od onih koja je privukla najviše pozornosti je fotografija koja prikazuje njezine gole grudi. Rastvorila je Kim bundu i pokazala svu svoju raskoš dok je samo u gaćicama i bez grudnjaka pozirala u stilu Bo Derek.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Dok su neki prizorom bili oduševljeni, drugi su pak ostali zgroženi jer fotografiju smatraju neukusnom za javnu objavu. Kim Kardashian komentari zgroženih korisnika ne brinu ni najmanje, a da fotografija ostane trajno na društvenim mrežama, potrudila se i sama te zamaglila strateška mjesta ne bi li prekršila stroga pravila Instagrama.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene