Kim Kardashian konačno se pojavila u javnosti.


Konačno se u javnosti pokazala Kim Kardashian. Prošlo je skoro mjesec dana od krađe u Parizu, nakon koje se Kim povukla iz javnosti. Od kobnog 3. listopada Kim nema nigdje. Viđena je tek po povratku u Ameriku, kada je odsjela u New Yorku, a potom nakon slijetanja u Los Angeles. Otad je nema nigdje, prekinula je aktivnosti na društvenim mrežama te otkazala sve dolaske na javne događaje.

Čak je i njezin suprug Kanye West prekinuo turneju te otkazao nekoliko koncerata. Osim toga, zaustavljeno je i snimanje njezinog reality showa "Keeping Up With the Kardashians". Kim je toliko potresena da je odlučila prestati s jakom šminkom i nošenjem skupog nakita te je za sve krivila sebe. Njezine sestre Khloe i Kourtney izjavile su da se Kim osjeća jako loše te krivi sebe za čitavu situaciju.

Ipak, upravo zbog Kanyea, Kim se jučer pojavila u javnosti. Pod visokim mjerama sigurnosti stigla je na njegov koncert u Inglewoodu, a bila je gotovo neprimjetna. Stigla je bez šminke, odjevena u široku majicu, suknju i štikle. Izlaskom se nije hvalila na društvenim mrežama. Osim toga, nastavila je i sa snimanjem svog showa. The Hollywood Reporter piše kako je produkcija ponovno krenula s radom. Otkad je Kim ukraden nakit u vrijednosti više od deset milijuna dolara, povukla se u sebe i ne želi se javno eksponirati.

Kim Kardashian (Foto: Profimedia)