zlostavljana starleta

'Udario me, lice mi je bilo natečeno. Htjela sam zvati policiju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda bila je udana tri puta, a prvi brak ostao joj je u groznom sjećanju.

Iako je danas presretna u braku, Kim Kardashian nije imala takvu prošlost. U knjigi 'Kim' Seana Smitha otkriva se da je Damon Thomas prema starleti bio nasilan te ju je zlostavljao fizički i mentalno.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Tijekom brakorazvodne parnice Kim je posvjedočila kako ju je Damon pretukao prije izleta na koji su išli sa Justinom Timberlakeom. ' Prije nego što smo otišli na izlet, Damon me udario i presjekao mi usnicu. Pala sam na krevet i udarila koljenom o štok. Poslije sam šepala', rekla je Kim. Starleta se za Damona udala 2000. godine. Budući da je bila tek 19-godišnjakinja, svadbom je šokirala obitelj i prijatelje. Damon je navodno bio toliko ljubomoran da je uvijek morao znati gdje je Kim i kako se zovu njeni muški prijatelji.

Njena izjava naišla na osude - 'Trudnoća je najgore iskustvo u mom životu'

'Kad sam mu rekla ime prijatelja, udario me, lice mi je bilo natečeno. Htjela sam zvati policiju, no bojala sam se i odlučila da neću', ispričala je Kim. Par se rastao nakon tri godine braka, a tijekom raskida stvari su postale još gore. Kada je došla po stvari, Damon je izudarao Kim.

'Pribio me uz vrata ormara. Uhvatio me za vrat i prijetio da će me ugušiti. Potom me udario u lice, a ja sam pala na pod. Ustala sam ubrzo i pobjegla iz kuće. Bojala sam se', ispričala je Kim o svom groznom iskustvu. Damon sve njene tvrdnje negira, govoreći da je nikad nije udario te da mu je Kim često bila nevjerna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene