Šokirala svijet

Kim otkrila zašto se skinula do kraja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

O njezinoj stražnjici i dalje se naveliko priča, no što je zapravo htjela dokazati? Sada je progovorila i sama Kim.

Reality zvijezda Kim Kardashian, baš kao i njezin suprug Kane West, ima velik ego. Izgleda kako je on proporcionalan njezinoj stražnjici jer je sada i progovorila o naslovnici za Paper magazin i svojim golim fotografijama koje su šokirale svijet.

Pogledaj i ovo Demi Moore (Foto: Profimedia) Bila je vruća roba Tužna sudbina nekoć velike zvijezde: Silovali su je s 15, izgubila je bebu, a danas je zaboravljena

Zašto je svijet opsjednut guzom Kim Kardashian? Sada napokon i to znamo!

Kim je gostovala na televiziji u Australiji te je objasnila kako je to bio 'umjetnički projekt' te da je fotografije snimila za sebe.

'Gledala sam snimke iz našeg realityja Keeping Up With Kardashians dok sam bila trudna u 8. mjesecu i pogledala sam svoje sestre i rekla im da kada ću smršaviti fotografirat ću se gola. Sada sam dobila priliku raditi s fotografom Jean-Paulom Goudeom koji inače fotografira gola tijela, tako da mi je laskalo što ću imati priliku raditi s njim jer je on legenda. Za mene je to bio čin samopouzdanja', poručila je reality zvijezda bujnog tijela, prenosi Huffington Post.

'Ne želim govoriti drugima što bi trebali raditi, no osjećam se pozitivno i jako dobro u svojoj koži. Volim kako su ispale fotografije i nadam se da se i drugima sviđaju', zaključila je Kim.
 

 

#BreakTheInternet

Et billede slået op af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene