Kim Kardashian objavila je na Instagram storyju da gleda hit-seriju "Bridgerton" i istaknula da je opsjednuta njome.

Galerija


Kim Kardashian (40) priznala je da ima novu opsesiju i time postala hit na društvenim mrežama. 

Vezani članci Kim Kardashian - 1 Zbunila je sve najnovijim potezom prema mužu od kojeg se razvodi: "Jesi li mogla nešto neugodnije učiniti?" Kim Kardashian - 10 Kim u sićušnom bikiniju pokazala čime se bavi što je većinu iznenadilo, neki su je ismijali: "Da sam ja barem imao ovakvo iskustvo"

"Što se događa? Ne plačem. Nisam dobro. Opsjednuta", napisala je reality zvijezda uz snimke serije "Bridgerton" koje je podijelila na Instagram storyju. Kim je usto pokazala da usput pije bijelo vino, ali i da je zaplakala.  

Kardashianka je, kako su njezini obožavatelji istaknuli, pronašla nešto što će joj maknuti pozornost s razvoda od Kanyea Westa. Zbog toga su se mnogi o reality zvijezdi raspisali na Twitteru. 

"Ozbiljno, Kim Kardashian koja gleda 'Bridgerton' je najbolja stvar koja se dogodila u 2021.", "Kim K opsjednuta gledanjem 'Bridgertona' kako ispija vino šalje takvu vibru da padam u napast opet pogledati seriju", neki su od komentara. 

Reality zvijezda je sredinom siječnja pitala da li da počne gledati ovu hit-seriju koja je od svog izlaska na Netflixu u prosincu oborila rekorde gledanosti. Nakon što je dobila mnogo pozitivnih komentara, odlučila se dati joj priliku. 

Inače, Kardashianka je nedavno svojim fotografijama u bikiniju na Twitteru potaknula neočekivanu raspravu. 

"Vrati me natrag", napisala je reality zvijezda uz svoju objavu. Kim se prisjetila lijepo odmora slikama na kojima nosi sićušan bikini koji je naglasio njeno bujno tijelo.

Ipak, komentari na Twitteru su se više usmjerili na njezin ljubavni život i odnos s mužem Kanyeom od kojeg se razvodi za što je podnijela nedavno zahtjev.

"Kojeg od njih želiš da te uzme natrag...Damon Johnson, Ray J, Nick Lachey, Nick Cannon, Reggie Bush, Miles Austin, Kris Humphries, or Kanye West?", "Kim, doslovno možeš uskočiti u privatni avion i otići gdje želiš. Mi te ne vodimo", "Odi natrag Kanyeu Westu", "Kim, život nije savršen, prestani tražiti savršenstvo. Većina nas muškaraca nije ni upola dobra kao Kanye i ne može napraviti ni polovicu stvari koje Kanye može za tebe i svejedno one misle da smo najbolji za njih. Molim te, uživaj u muškarcu kojeg ti je Bog dao. On nije savršen i nitko od nas nije", "Definitivno će te Kanye primiti natrag jer te istinski voli", napisali su pratitelji reality zvijezdi.

Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

Tragična sudbina koja para srce: Preminula je u 25. godini, a njezino beživotno tijelo pronašao je suprug