Ljepota boli

Otkrivena bolna tajna uske haljine koju je najpoznatija svjetska starleta nosila na Met Gali u svibnju

Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Getty) Getty 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +0 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian na ovogodišnjoj Met Gali bila je jedna od najupečatljivijih uzvanica.

Slavna starleta plijeni pozornost gdje god se pojavi i tako već dugi niz godina.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Radi se o 38-godišnjoj Kim Kardashian za koju nitko ne zna kako joj to još uvijek polazi za rukom. Naime, kad god pomislite da ste od nje baš sve vidjeli, ona ponovno smisli nešto novo čime će šokirati ili izazvati pozornost.

Upravo je tako bilo i početkom svibnja kada se pojavila na jednom od najvažnijih celebrity događaja u godini, slavnoj Met Gali, u haljini Thierryja Muglera u kojoj je izgledala savršeno, ali istovremeno je ostavila javnost u čudu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Naime, "mokra" haljini u nude nijansi bila je toliko uska da Kim gotovo da i nije imala struk, pa su se mnogi pitali kako je uspjela tako nešto navući na sebe. Također, neko se vrijeme šuškalo kako je dala izvaditi nekoliko rebara samo kako bi ušla u spomenutu haljinu, no starleta je sada napokon demantirala takve glasine. Ipak, istina je također vrlo bolna.

U razgovoru za WSJ. časopis Kim je otkrila kako nikada u životu nije osjećala takvu bol nego kada je nosila upravo tu haljinu koja će svakako ostati još dugo zapamćena, baš kao što je bila i ona zelena s dekolteom slavne Jennifer Lopez s dodjele Grammyja 2000. godine.

"Morat ću vam pokazati što je ta haljina učinila mojim leđima i trbuhu - udubljenja", iskreno je priznala Kim kojoj se to dogodilo zbog uskog korzeta koji je nosila. Nakon Met Gale starleta se po tko zna koji put našla na udaru kritika javnosti koja je smatrala kako je ovom haljinom promovirala nerealističnu ljepotu žena te time slala krivu poruku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

U njenu obranu stala je njezina osobna trenerica Melissa Alcantara na Instagramu: "Kim trenira 6 puta tjedno, ustaje rano ujutro i jako je posvećena vježbanju da bi imala ovakvu figuru", napisala je tada.

Ipak, starleta je još jednom dokazala kako će za naslovnice i ljepotu itekako trpiti i to ne samo u teretani. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +1 Severina (Foto: Screenshot) Celebrity U pola sata lajkalo je skoro 20 tisuća ljudi: Seve pozirala u kupaćem kostimu, guza u prvom planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene