Kim Kardashian i Kanye West razgovarali su o preuređenju svoje vile u Kaliforniji vrijedne 60 milijuna dolara, a reality zvijezda pritom je otkrila što ju muči kod muža.

Galerija


Reality zvijezda Kim Kardashian (39) požalila se za američki magazin Architectural Digest kako njezin muž, reper Kanye West (42) ima bizarnu naviku koja joj uzrokuje stres i anksioznost.

Vezani članci Kim Kardashian i Kanye West Želi se čim prije rastati od njega, ali Kim je i dalje nježna i draga prema Kanyeu, zna se i zašto Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian predala zahtjev za razvod od Kanyea Westa, pričalo se da neće žuriti, ali sve je iznenadila!

Kim je ispričala kako je tekla renovacija njihove vile u Kaliforniji vrijedne 60 milijuna dolara, a potom je otkrila detalje o njihovim omiljenima sobama.

"Njegova je sigurno ormar jer je u potpunosti maknuo prečke za vješalice. Sad je to potpuno novi organizacijski sustav i sva odjeća mora se složiti na police. To kod mene izaziva veliku anksioznost jer sve moram glačati prije odijevanja", rekla je Kardashianka.

Kanye se ne slaže sa suprugom i ističe kako je zadivljen svojim organizacijskim vještinama.

"Mogu svu odjeću u ormaru vidjeti kako treba", objasnio je reper.

Bračni par rekao je i kako su im djeca bila inspiracija za uređenje kuće. Sviđa im se kako se djeca na romobilima voze po hodnicima i skaču po niskim stolovima koji su im poput pozornice.

Kim i Kanye imaju kćeri North (6) i Chicago (2) te sinove Sainta (4) i osmomjesečnog Psalma. Par je zaključio kako nije previše strog u odgoju i da ne brane djeci jurnjavu po kući.

"Ne shvaćamo to ozbiljno. Ne želimo biti fanatici", ispričali su.

Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem