U ovome se ne slažu

Reality zvijezda otkrila bizarnu naviku svog muža koja joj uzrokuje stres i anksioznost

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian i Kanye West razgovarali su o preuređenju svoje vile u Kaliforniji vrijedne 60 milijuna dolara, a reality zvijezda pritom je otkrila što ju muči kod muža.

Reality zvijezda Kim Kardashian (39) požalila se za američki magazin Architectural Digest kako njezin muž, reper Kanye West (42) ima bizarnu naviku koja joj uzrokuje stres i anksioznost.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Kim je ispričala kako je tekla renovacija njihove vile u Kaliforniji vrijedne 60 milijuna dolara, a potom je otkrila detalje o njihovim omiljenima sobama.

"Njegova je sigurno ormar jer je u potpunosti maknuo prečke za vješalice. Sad je to potpuno novi organizacijski sustav i sva odjeća mora se složiti na police. To kod mene izaziva veliku anksioznost jer sve moram glačati prije odijevanja", rekla je Kardashianka.

Kanye se ne slaže sa suprugom i ističe kako je zadivljen svojim organizacijskim vještinama.

"Mogu svu odjeću u ormaru vidjeti kako treba", objasnio je reper.

Bračni par rekao je i kako su im djeca bila inspiracija za uređenje kuće. Sviđa im se kako se djeca na romobilima voze po hodnicima i skaču po niskim stolovima koji su im poput pozornice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas Eve 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim i Kanye imaju kćeri North (6) i Chicago (2) te sinove Sainta (4) i osmomjesečnog Psalma. Par je zaključio kako nije previše strog u odgoju i da ne brane djeci jurnjavu po kući.

"Ne shvaćamo to ozbiljno. Ne želimo biti fanatici", ispričali su.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene