Časopis Forbes predstavio je mladu Kim Kardashian kao novog mogula mobilnih aplikacija.


Vjerni čitatelji jednog od najutjecajnijeg poslovnog časopisa na svijetu, Forbes, uzrujali su se kada im je u ruke došao novi broj omiljenog časopisa, a na naslovnici, ni manje ni više -  osvanula je mlada Kim Kardashian. Iako je mnogi nazivaju starletom časopis Forbes ju je predstaviokao novog mogula mobilnih aplikacija. Svoj uspjeh i sreću Kim je odmah podijelila s pratiteljima na Instagramu i Twitteru. Napisala je kako bi njezin pokojni otac bio iznimno ponosan.

Fotografije Kim Kardashian krasile su naslovnice raznih časopisa, ali nikad u nekom ozbiljnijem kontekstu. Stoga nije ni čudno da svi pričaju upravo o Kimici na naslovnici Forbesa, a neki zločestiji komentari bili su 'kako je čudno vidjeti Kim odjevenu na nekoj naslovnici'. Bez dlake na jeziku i u svom stilu, Kim im je odgovorila - kako ovo nije loše za jednu ženu bez talenta. I u pravu je.

Poduzetna Kim od aplikacije ‘Kim Kardashian: Hollywood app’ koju je lansirala 2014. zaradila je nevjerojatnih 45 milijuna dolara.

Kim je napravila ogroman biznis zasnovan na svojem životu i liku. Aplikacija Kim Kardashian Hollywood omogućuje stvaranje vlastitog celebretyja koji živi u svijetu glamura. Kreirate dakle svoju zvijezdu, izaberete između tisuće mogućih izgleda i stilova i živite slavan život Kim Kardashian oko koje su uvijek paparazzi i hrpa fanova. Mnogi mogu tako, barem u virtualnom svijetu, isprobati život bogatih i slavnih. 

Mlada poduzetnica u planu već ima nove poslovne ideje.  'Meni je to sve zabavno. Ne namjeravam stati.'  Što reći nego, bravo Kim!