Većina novopečenih majki jedva čeka trenutak kada će svoju bebu pokazati znatiželjnim pogledima.


No Kim Kardashian svoju kćerkicu North West  još uvijek 'skriva' daleko od očiju javnosti.

>>> Dragom je najljepša - bez šminke

Vezani članci Slika nije dostupna Prva fotka Kim nakon poroda: 'Malena dušo, toliko te volim!' Slika nije dostupna 'Kim stalno pazi na bebu, stalno doji!'

I dok obožavatelji čekaju na prve fotografije,  izgleda kako reality zvijezdu cijela situacija itekako zabavlja, jer je opet objavila lažnu fotografiju North West na Facebook profilu.

'Volim ove dragocjene trenutke', napisala je 32-godišnja Kim ispod fotke. S djetetom u rukama, Kim i sestra Kourtney čeznutljivo gledaju prema bebi.

Barem na trenutak su svi pomislili kako i je riječ o North West, Kiminoj kćerkici koju je s zaručnikom Kanye Westom dobila u lipnju.

Fanovi su ipod fotografije komentirali kako su na prvu pomislili kako je riječ o North West, ali su zatim razočarano potvrdili - riječ je o Masonu (sinu njezine sestre Kourtney)!

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da je Kim objavila lažne fotografje malene North. Već je to učinila po izlasku iz bolnice, kako bi vidjela je li netko od medicinskog osoblja stajao iz lažnih fotki. Pošto Kim otkad je postala majkom u lipnju nije viđena u javnosti, pomalo nestrpljivi fanovi jedva čekaju vidjeti novopečenu mamu, ali i North West.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook