work it, work it

Sanjate o velikoj stražnjici poput Kimine? Evo rješenja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako spadate među one koji se dive njezinoj pozadini, ova će vas vijest razveseliti.

Kim Kardashian nikada ne miruje, vrijedno radi na novom projektu.

Pogledaj i ovo Ana Gruica (Foto: Instagram) Bit će napeto! Okršaj Dalmatinki! Glumica o bivšoj Miss Dalmacije: "Besramno mi je maznula titulu najbolje tijelo Jadrana"

Nakon što je zaradila vrtoglavo puno novca na svojoj igrici 'Kim Kardashian: Hollywood', reality zvijezda odlučila je izbaciti još jednu aplikaciju.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Znojno tijelo nakon vježbanja – prizor koji se pamti!

Ovaj put radi se o fitness aplikaciji koja će vam pomoći da se riješite kilograma nakupljenih tijekom blagdana, ali i da vaš pozadina izgleda naš poput njene! Aplikacija, koju će obožavatelji moći skinuti na svoje telefone i tablete, biti će sastavljena od videa u kojima Kim otkriva svoje tajne vježbe.

Imat će i posebnu rubriku samo za one koji žele da im stražnjica izgleda baš poput njezine.

 

Izvor blizak reality zvijezdi navodi kako Kim vrijedno radi na usavršavanju svoje nove aplikacije. 'Ona voli vježbati i ne ustručava se priznati kako je to u stvari teško, sada svoje tajne želi podijeliti i biti inspiracija ljudima koji tek počinju vježbati'.

Navodi se i to kako će aplikacija biti zabavna i 'škakljiva'. Ideja je da korisnici objavljuju fotografije svog napretka iz dana u dan.

2009. izdala je DVD s vježbama. Njezini suradnici smatraju kako će povezivanje videa s društvenim mrežama biti pun pogodak.

Prva aplikacija koju je objavila, 'Kim Kardashian: Hollywood' do sada je zaradila preko dvije milijarde kuna, predviđanja su kako će i druga, fitness aplikacija, također ostvariti veliku dobit, jer, sve što ima veze s Kim, dobro se prodaje.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene