Kim Kardashian očito opet želi pažnju.


Kim Kardashian voli pažnju, a njezina najnovija fotografija na Instagramu pravi je dokaz za to. Još u listopadu prošle godine Kim i njezin mužić Kanye West upoznali su se s predsjednikom SAD-a Barackom Obamom, ali slavna se pripadnica obitelji Kardashian tek sada odlučila pohvaliti zajedničkom fotografijom.

Vezani članci Irina Shayk - 5 Pred njezinom ljepotom pokleknula su tri poznata frajera, a novog dečka i nju čak su povezivali s istim muškarcem Irina Shayk Ovako se sakrila kad je iz medija shvatila da je otkrivena njezina romansa s poznatim glazbenikom, o čemu se šuškalo već neko vrijeme

'Hvala na podršci i sve najbolje vašoj dražesnoj kćeri', napisao je Obama.

Ima i oniih koji su u ovoj fotografiji vidjeli i nešto više. Barack Obama je prije šest godina za Kanyea Westa rekao je da je budala jer je na dodjeli MTV-ovih izvrijeđao Taylor Swift. Popeo se na scenu i oduzeo joj nagradu rekavši da je ne zaslužuje. Mnogi su zaključili da je ova fotografija dokaz da su se njih dvoje pomirili.

Također, bilo je i onih koji su komentirali da je to jedna od rijetkih fotografija na kojima se Kanye smije.
Za razliku od supruge Kim Kardashian koja se ne smije zato što se plaši bora, West ima potpuno drugi razlog.

Od viška glava ne boli? Priznala da se udebljala - čak 7 kila!

Dok je radio na albumu 'Yeezus', naišao je na jednu staru knjigu u kojoj su se nalazile fotografije iz 19. stoljeća.

'Gledao sam sve te fotografije s ljudima koji su izgledali kraljevski. Bili su fantastično obučeni i nisu se smijali'. Rekao je West.

'Isto se odnosi i na portrete u dvorcima, na njima se ljudi ne smiju jer to ne bi bilo cool'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook