Seksi Kim

Vježbanje se isplatilo: Seksi linija slavne mame u prvom planu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Kim Kardashian pokazala je da je nakon poroda još i više seksi. Vrijedilo je sve to skrivanje i vježbanje...

I dok je njezin dragi Kanye West izglađivao situaciju s Jimmyjem Kimmelom, Kim Kardashian ponosno je pokazivala rezultate napornog vježbanja.

Pogledaj i ovo Matija Vuica EKSKLUZIVNI DOGAĐAJ Raskošne kreacije Matije Vuice su oduševile Hollywood: "Revija je za mene stvarno bila nešto posebno"

>> 'Ne znam znaš li, ali mnogi misle kako si kreten!'

Utegnuta i bez traga trudničkom trbuščiću nakon poroda, Kim je pozdravila paparazze koji su je uočili na izlasku iz studiju. Zgodna mama gurala je kolica u kojima je bila malena North, koja je od Kimmela čak dobila i male kožne hlače po uzoru na slavnog tatu Kanyea.

Kim se mjesecima skrivala u kući, te je htjela skinuti sav višak nakupljen u trudnoći - zato je bila na strogoj dijeti i redovito je vježbala sa svojom trenericom Tracy Anderson. Nova linija vratila joj je i seksepil, tako da u kojoj je god kombinaciji izašla u javnost postala je pravi hit.

>> Kim objavila drugu fotku malene Nori

Za romantičnu večeru bira bijeli outfit i ružičasti kaput, u Parizu tijekom Fashion Showa je pažnju plijenila na svakom koraku – po šeširom na aerodromu, u crnoj dekoltiranoj haljini na reviji, u traperu od glave do pete... a za sinoćnji izlazak izabrala je tamno plavu haljinu, kaput i karamel čizme do koljena.

Sve kombinacije su u galeriji – u kojoj vam je Kim najdraža?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene