Kim Kardashian nije pretjerivala s ukrasima, ali njezina sestra Kylie Jenner dala si je oduška, a obitelj Kardashian i inače je poznata po raskošnom božićnom uređenju i slavlju. Ipak, Jennifer Garner svoju je unajmljenu vilu napravila najuočljivijom za nadolazeće božićne blagdane.

Galerija


Slavni su iskoristili nadolazeće blagdane kako bi se natjecali tko će upečatljivije ukrasiti svoju raskošnu vilu, a neki su i pretjerali. 

Vezani članci Kim Kardashian Pogledajte kako to izgleda kad celebrityji pretjeraju sa sunčanjem, ovih fotografija danas se sigurno srame! Jennifer Lopez Što uže, to bolje? One su pobornice tijesnih kombinacija koje njihove obline stavljaju u prvi plan

Kim Kardashian i Kanye West svoj dom vrijedan 60 milijuna dolara u kalifornijskom gradu Calabasasu prilagodili su svom minimalističkom stilu. Stavili su na drva koja okružuju njihovu kuću lampice s bijelom svjetlošću. 

Kylie Jenner živi u vili u kvartu Holmby Hills u Los Angelesu koja se procjenjuje na 16 milijuna dolara, a nalazi se u blizini njezine sestre Kim, ali i Kourtney, Khloe te brata Roba i majke Kris. Kylie je odlučila malo raskošnije ukrasiti svoje imanje pa se tako kod nje žute lampice nalaze na živici, drveću i kući. 

Pjevačica i voditeljica Jessica Simpson odlučila se za veselije, šarene lampice na svom domu vrijednom 11,5 milijuna dolara u kalifornijskom gradu Hidden Hills. Ipak, nije pretjerivala s količinom ukrasa pa ih je stavila samo na rubove krova i pojedino drveće. 

Čini se kako je glumica Jennifer Garner nadmašila sve ostale zvijezde izgledom svoje vile u Los Angelesu koju unajmljuje i u njoj živi s troje djece koje je dobila s bivšim mužem Benom Affleckom. Prekrila je dijelove kuće i živice žutim i šarenim lampicama čija se ljubičasta svjetlost posebno isticala. 

Kate Hudson susjeda je Jennifer u kvartu Pacific Palisades u Los Angelesu, a posjeduje dvije kuće koje se nalaze jedna uz drugu. Kate je kupila dom u kojem je odrasla za 5,5 milijuna dolara 2003. i devet godina kasnije i kuću do nje za 5,3 milijuna dolara. Glumica je stavila dosta lampica na živicu pri ulazu u dvorišta te na kuće, no sve su žute i crvene boje, pa ne izgleda toliko pretjerano ukrašeno. 

Dennis Quaid bio je najskromniji pri širenju blagdanskog duha, a i njegova se kuća čini mnoge manje raskošna od onih ostalih zvijezda. Glumac je odlučio ne pretjerivati i stavio je bijele lampice na svoj dom. 

 

Severina zbog ove fotke u samo sat vremena dobila više od 15 tisuća lajkova: ''Ovoj ženi nitko nije ni do koljena!''