Utjecaj Kardashiana

Slavne sestre savjetuju mlađu: 'Usne su ti prevelike'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je nedavno priznala kako je usne povećala filerima, rasprave o tome i dalje ne prestaju.

Nakon silnih nagađanja oko toga što se događa s njenim usnama i laži kako efekt punih usana postiže samo šminkom, Kylie Jenner napokon je priznala da koristila filere.

Pogledaj i ovo showbuzz s njima nikad dosadno Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

Otkrivena njena najgore čuvana tajna: PRIZNALA ono što već svi znaju

U novoj epizodi reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' Kylie je otkrila kako joj je sestra Kendall rekla da joj usnice izgledaju - preveliko.

Velike usne: Kylie se oglasila o izazovu koji je zaludio Internet!

Družeći se sa svojim sestrama Kendall i Kylie, Kim je započela raspravu o usnama najmlađe od njih. 'Usnice ti izgledaju sjajno, ne želim da pretjeraš, iako fileri nisu trajni, ako te mediji pitaju o njima imaj stav', savjetovala je Kim.

Kendall, koja je zaštitno lice Calvina Kleina, bila je uznemirena obsjednutošću svojih sestara taštinom. 'Ne znam zašto šizite zbog ovog, zašto uopće pričate o tome. Nikome ne treba ništa, svi izgledate sjajno', rekla je. 

S tim se ipak nije složila Kim. 'Ne! Ako te nešto čini nesigurnom i dugo se tako osjećaš... Tko ne želi izgledati sjajno? Treba napraviti ono šti te usrećuje. Svaka od nas ima nešto zbog čega se osjeća nesigurno, radi se samo o tome na koji način ćemo se s tim uhvatiti u koštac', objasnila je Kim. Mlađa sestra Kylie je pokleknula, a njezin trend pratili su mnogi njezini obožavatelji koji su pokušali 'napumpati' usne poput nje. Mlada Jennerica postavlja nove trendove - sviđalo se to vama ili ne.

 

2014 vs 2015 I love this @kendallanddkylie thank you for 20 million followers I love every one of u

A video posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene