Cijeli Hollywood prati situaciju koja je nastala - nikome ne bi bilo svejedno da se objavi privatni video.


Vijest je sljedeća – Kim Kardashian objavila je snimku telefonskog razgovora Kanye Westa i Taylor Swift u kojem je ona rekla da podupire Westa u objavi pjesme 'Famous'.

Vezani članci Kim Kardashian (Foto: Instagram) Slavni reper kupio velebno imanje i u samo nekoliko dana supruzi san pretvorio u stvarnost Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Obično je oličenje glamura, a sada je prošetala u iznenađujuće opuštenom izdanju bez trunke šminke

Zašto je to uopće toliko strašno? Objasnit ćemo sve za one koji su se izgubili u drami koja traje već neko vrijeme.

Dakle, prije nekoliko tjedana Kanye je objavio svoju novu pjesmu 'Famous' čiji je spot prepun slavnih osoba među kojima je i Taylor. Sam spot nije toliko problem koliko tekst pjesme u kojem Kanye kaže 'proslavio sam tu k*ju' obraćajući se slavnoj pjevačici.

 

 

Nakon što je pjesma izašla Taylor se jako naljutila te rekla da nije odobrila taj stih, a Kanye je rekao da je pričao s njom i da je rekla da je sve okej. U cijelu priču se sad uplela i Kim koja je na Snapchatu objavila snimku razgovora svog supruga s Taylor.

 

 

 

'Zbilja cijenim što si mi rekao za tu pjesmu. To je zbilja lijepo', rekla je Taylor u razgovoru.

'To je moja dužnost kao tvog prijatelja', odgovorio je Kanye.

Sve zvuči idealno, ali u privatnom razgovoru nigdje je čujemo da ju je upitao za konkretan stih oko kojeg je nastao problem. Moguće je da ga Kim namjerno nije objavila, ali Kim i Kanye tvrde da je razgovor trajao sat vremena, pa možda samo trebamo pričekati cijeli razgovor.

Na svom se Instagramu oglasila i Taylor komentirajući cijelu situaciju:

'Gdje je video u kojem govori da će me tako nazvati? Ne postoji jer se nikada nije dogodio', napisala je Tay između ostalog.

 

 

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Osim ovog, Kanye i Taylor imaju dugu povijest neugodnih situacija. Davne 2009. godine na dodijeli MTV Taylor je držala govor nakon što je osvojila nagradu za najbolji ženski video, a tada je na pozornicu upao Kanye, oteo joj mikrofon i rekao: 'Taylor, stvarno sam sretan zbog tebe i moći ćeš dovršiti govor, ali Beyonce je dobila nagradu za najbolji video svih vremena'. Sasvim razmljivo, tada je počela drama. Čekamo nastavak hollywoodske sapunice.