TAJILA SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE

SVI ZABRINUTI Teško bolesna Kim?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim je navodno prije mjesec dana primila loše vijesti iz bolnice.

Slavna starleta navodno ima ozbiljnu medicinsku dijagnozu, a upravo je zbog toga njezin suprug Kanye West doživio živčani slom i završio u bolnici u Los Angelesu, pišu američki mediji. Šuška se kako je Kim cijelo vrijeme tajila svoje teško zdravstveno stanje od članova obitelji jer nije htjela sažaljenje.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

''Prije nekih mjesec dana Kim je primila loše vijesti iz bolnice. Kanye je bio uzrujan i pod stresom zbog njezine dijagnoze i to je bio potaknulo njegovo loše stanje'', otkrio je izvor. Iako javnosti još nije poznato od čega točno boluje Kim, reality zvijezda definitvno nije više ista kao prije. Sve se promijenilo nakon nakon traumatične pljačke u Parizu koja se dogodila početkom listopada.

''Prijatelji od Kim su čuli da joj je dijagnosticirana teška bolest i to neće završiti dobro.Njezini prijatelji su zabrinuti i pokušavaju saznati što se točno događa'', otkrio je izvor.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene