Ni pijesak im ne smeta

Najpoznatije sestre utegnule su obline u metalik badiće, a najnovije paparazzo fotke pokazuju pravo stanje stvari!

Kim i Khloe Kardashian Kim i Khloe Kardashian Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 4 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 2 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 3 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 1 Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Khloe Kardashian +14 Khloe Kardashian Galerija

Kim Kardashian i Khloe Kardashian snimljene su u badićima na otočju Turks i Caicos, a bujne obline ponosno su izbacile u prvi plan.

Najslavnije reality sestre na svijetu Kim Kardashian i Khloe Kardashian pokazale su svoja bombastična tijela u bikinijima o kojima se ne prestaje pričati ovih dana, i to dok su se brčkale na plaži na otočju Turks i Caicos.

Pogledaj i ovo Khloe i Kim Kardashian Je li moguće? Slavne sestre na meti bizarnih optužbi, njihova želja za mršavljenje dovela je do nestašice važnog lijeka?

38-godišnja Khloe i 41-godišnja Kim uhvaćene su dok su se sunčale na pijesku, koji im nije smetao, i šetale plažom, a osvježenje su potražile i ispod hladnog tuša, dok su njihove bujne obline privlačile znatiželjne poglede. Iako su slavne sestre često bile na udaru kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija za društvene mreže, najnovije paparazzo fotke pokazuju da su svoja tijela dovela do stanja bez ijedne takozvane mane. 

Kim je ovih dana na svojem profilu na Instagramu podijelila niz fotografija i video transformacije za novu reklamnu kolekciju svojih badića, a njezina pojava mnoge je podsjetila na look koji je nekad nosila Lepa Brena.

"Što god da se pojavi, već je viđeno, bilo da se radi o modi, likovima iz šoubiznisa... To što je nastalo od 60-ih do 90-ih su epohalne stvari. Jedino nas tehnologija još uvijek može iznenaditi, sve ostalo je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna šta je dobro", rekla je Brena za Kurir.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Kaja Vidmar Kaja Vidmar +13 Kaja Vidmar Celebrity Vrsaljko objavio prvu fotku s kćeri Viktorijom i sinom Brunom, preslatki prizor sve je iznenadio!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković +18 Fani Stipković Celebrity Naša najseksi novinarka u badiću s izrezima s prednje strane pokazala čime je zaslužila tu titulu, komentar joj je ostavio i Neven Ciganović!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene