Problemi u raju?

Žive na suprotnim stranama luksuzne vile: ''Teško im pada boravak kod kuće, stalno se svađaju''

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kim Kardashian navodno ne može podnijeti svoga supruga jer s njime provodi previše vremena, a mediji tvrde kako par boravi na suprotnim stranama svoje vile.

Već je nekoliko slavnih parova upalo u bračne probleme zbog prisilne karantene što je dovelo do više vremena koje provode zajedno, a jedan od takvih su i Kim Kardashian i Kanye West, no čini se da njima to baš i nije najbolje sjelo.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Kako javlja Daily Mail, par se često svađa, a u svojoj vili su na suprotnim stranama, dalje jedan od drugoga. "Svađaju se po cijele dane. Kim luduje jer je navikla biti zaposlena, a sada mora biti kod kuće. Također, teško joj pada i što s djecom provodi toliko vremena", rekao je medijima izvor blizak paru.

Izvor dodaje kako je reality zvijezda frustrirana jer smatra kako Kanye ne odrađuje svoj dio posla u obitelji. Još ranije su mediji prenosili kako Kanye užasno živcira svoju suprugu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Unatoč svemu, Kim često objavljuje obiteljske fotografije na društvenim mrežama te se ni po čemu ne bi dalo naslutiti da par ima problema. Vjenčai su se 2014. godine, a imaju kćeri North (6) i Chicago (2) te sinove Sainta (4) i Psalma (1).

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Celebrity Stručnjaci objasnili drugačiji izgled lica Adele nakon šokantne transformacije, evo što je uzrok tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene