pričao s medijima

Bivšem tjelohranitelju prijete tužbom od 10 milijuna dolara jer je otkrio povjerljive informacije

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Bivši tjelohranitelj je u intervjuu za Hollywood Reporter rekao kako mu je Kanye West jedna od najomraženijih osoba s kojima je radio, a reper sada prijetu tužbom.

Kim Kardashian i Kanye West bivšem su tjelohranitelju zaprijetili tužbom zbog činjenica koje je javno iznosio. 39-godišnja reality zvijezda i njezin slavni suprug istaknuli su kako je Kanyeov bivši tjelohranitelj Steve Stanulis iznio niz lažnih informacija o njima, a time je prekršio i ugovor o povjerljivosti informacija koji je potpisao prije nego li je krenuo raditi za repera.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Stanulis je u intervjuu za Hollywood Reporter rekao kako mu je Kanye jedna od najomraženijih osoba s kojima je radio te je otkrio smiješna pravila koja je dobivao za vrijeme ugovora.

Kim i Kanye nisu istaknuli koje su informacije lažne, a zaprijetili su tužbom od 10 milijuna dolara ukoliko ponovno bude javno govorio o njihovom odnosu i životu, prenosi Daily Mail. Još prije četiri godine jednako su prijetili bivšem tjelohranitelju te su od njega tražili javnu ispriku.

Stanulis je bivši policajac koji je radio s brojnim zvijezdama, a najdraži od klijenata mu je Tobey Maguire, za kojeg kaže da je jedna od najboljih osoba koje je upoznao. Volio je raditi s Alanis Morisette, Mattom Damonom i Benom Affleckom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) +2 Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Celebrity Gol i tetoviran svima zapeo za oko: O njegovoj pojavi na prosvjedima u SAD-u ne prestaje se pričati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene