Djevojka je u kasnim dvadesetim godinama, potpisala je da neće pušiti, piti, konzumirati droge niti imati seksualne odnose.


Čini se da će Kim Kardashian i Kanye West ponovno postati roditelji. Tabloid Us Weekly navodi, naime, da su pronašli surogat majku koja je u trećem mjesecu trudnoće. Pronašli su je uz pomoć agencije i navodno je platiti skoro milijun kuna. Navodno će dobiti duplo više ukoliko rodi blizance.

"Presretni su, Kim je oduvijek maštala o velikoj obitelji", ispričao je prijatelj para. Djevojka je u kasnim dvadesetim godinama, potpisala je da neće pušiti, piti, konzumirati droge niti imati seksualne odnose. Osim toga, ne smije jesti sushi, koristiti saunu niti piti više od jednog napitka koji sadrži kofein na dan. Kim i Kanye u braku su od 2014. godine i roditelji su dvoje djece - kćerkice North i sina Sainta.

Vezani članci Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Instagram) Kim Kardashian otkrila koje je ime dala sinu, fanovi ostali u čudu i već zbijaju šale Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Kim i Kanye u slatkom iščekivanju: Surogat-majka koja im treba roditi četvrto dijete je u trudovima!