Što je istina?

JOŠ UVIJEK SU ZAJEDNO Izvor tvrdi: "Zapravo skoro i ne razgovaraju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian i Kanye West još uvijek su zajedno. Barem ako je suditi prema njegovoj nedavnoj objavi na Twitteru.

Čini se kako Kanyeu ipak nije zabranjen pristup u rezidenciju Kris Jenner. Naime, objavljena je fotografija s božićne zabave klana Kardashian, a na njoj se pojavio i Kanye West, u društvu svoje supruge i djece. S njima je i pozirao na prigodnoj, blagdanskoj fotografiji.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Ispod božićnog drvca pozirali su Kim i Kanye s djecom - sinom Saintom i kćerkicom North. Iako se čini da je zapravo među parom sve u redu, anonimni izvor za The Sun je otkrio kako je Kanye te večeri zapravo bio u kinu s prijateljima, a na zabavu je stigao kasnije.

Dodao je i da Kanye i Kim skoro i ne razgovaraju te ih zajedno zapravo drže još samo njihova djeca. Kakva god situacija bila, par nije imao nimalo laku godinu. Najprije je Kim opljačkana u Parizu, a potom je Kanye završio na psihijatriji. Oboje su sada u fazi oporavka od dramatičnih mjeseci koji su iza njih.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene