Kako je to uopće moguće?

Tražili su sve, a nisu platili ništa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mediji su se raspisali o ovoj vijesti i postavlja se pitanje može li to uopće biti istina?

Kim Kardashian i Kanye West ne žele platiti račun za medeni mjesec u Irskoj jer se nisu zabavili?

Pogledaj i ovo Dragana Mirković "mnogo je različitih osjećaja" Pogledajte kako izgleda dvorac u kojem su Dragana Mirković i njezin uskoro bivši suprug živjeli prividnu bajku!

Nije nikakva tajna da se slavna Kim Kardashian i njezin suprug Kanye West nisu pretjerano dobro zabavili na medenom mjesecu u dvorcu Oliver u Irskoj. No, upravo je loša zabava glavni razlog da ne plate svoj račun u vrijednosti 111.000 kuna.

Reality zvijezda ponosno najavila: "Dobit ćemo još jednu bebu!"

Izvor otkriva da je tek vjenčani par napustio dvorac i otišao u Ballyfin Kuću također u Irskoj jer je navodno prijašnja lokacija bila prevelika i imala je loš telefonski signal. U spomenutom su dvorcu ostali samo na večeri, pokupili su stvari i otišli.

'Svi su šokirani. Prije dolaska imali su bezbroj zahtjeva u vezi hrane, pića, raznolikog cvijeća i svijeća. Hotel im je nabavio sve što su tražili, a oni na kraju nisu platili niti kune', objasnio je izvor.

'Navodno je Kim platila boravak svojom crnom American Express karticom na koju može dobiti povrat novca na bilo koju uplatu koji poželi', dodao je izvor.

Ova kartica napravljena od titana, crna kartica izdaje se samo onima koje banka ili kompanije poput American Expressa odabere između svoje klijentele, a to su svi koji na računu imaju najmanje pet milijuna dolara i godišnji prihod od 200.000 dolara, piše Perez Hilton.

'Tu nije riječ samo o dvorcu Oliver već i o svima u okrugu koji su dali svoj doprinos da se Kim i Kanyeu osigura savršen provod. Nije bilo nikakve sumnje da par neće platiti za sve usluge koje su im pružene, ali to očito nije slučaj. Jedan je član njihovog osoblja čak dobio otkaz jer ih je napravio rezervaciju u tom mjestu. Tu je riječ o najbogatijem paru u svijetu glamura i zabave, a ne žele platiti račun', rekao je izvor.

Nitko ne može vjerovati da se ovo događa jer je Kim nedavno viđena u shoppingu u New Yorku što znači da nije problem u novcu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene