Ostvarila san

Dogodilo se! Kim je napokon uspjela!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nagovaranje i uvjeravanje američke urednice Voguea Anne Wintour urodilo je plodom - Kim Kardashian napokon ima svoju Vogue naslovnicu. No, nije sama... pridružila joj se i obitelj.

Kim Kardashian i Kanye West zvijezde su novog Vogue izdanja za travanj. Iako se po medijima šuškalo kako urednica američkog Vogue 'ledena kraljica' Anna Wintour ne podnaša reality zvijezdu, izgleda kako je ipak popustila pod uvjeravanjem slavnog repera.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

No na tračeve je i odgovorila sama Wintour te poručila: 'Kanye me nije molio. Vjerojatno ste pročitali kako me Kanye molio da stavim njegovu zaručnicu na naslovnicu Voguea. Nije ništa takvo napravio. Tračevi su možda bolji za čitanost, no činjenica jest da su oni lažni'.

Od jutra do mraka – Dva seksi izdanja Kim Kardashain

Zaljubljeni Kanye i Kim blistaju na naslovnici, a na snimanju je bila i njihova kćerkica North. Slavni par planira vjenčanje u svibnju i to u modnoj metropoli – Parizu. 'Ovo je ostvarenje sna', napisala je uzbuđena Kim na Twitteru.

Kim na naslovnici novi vjenčanicu, a objavljen je i video sa snimanja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene