grad ljubavi

Reality zvijezda sa suprugom se opustila u Parizu, pohvalila se poljupcima u liftu

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kim i Kanye u gradu ljubavi proveli su tek jedan dan, no dobro su se zabavili. Kardashian je cijeli njihov izlet objavila na svom Instagramu.

Kim Kardashian West je sa suprugom Kanyeom Westom provela jedan dan u Parizu, a par je bio i u posjetu Jean Paul Gaultieru.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Kim se u pariškoj modnoj kući pojavila u pripijenoj haljini duginih boja, a sa suprugom je fotografirala selfije te su se ljubili i dizalu. Opušteni par bio je u kupovini te je Kanye kao pravi džentlmen nosio vrećice svojoj supruzi na izlazu iz trgovine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JPG & KFC

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim i Kanye u gradu ljubavi proveli su tek jedan dan, no dobro su se zabavili. Sudeći prema fotografijama koje je Kim objavila na svom Instagramu, popularna starleta uživala je u izletu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Gloria Campano, Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) +0 Irina Shayk (Foto: Getty Images) Celebrity Jedna od najljepših žena svijeta krenula u provod samo u košulji i ne možemo prestati gledati u njezine noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene