Na red došla kupaonica

Očajnički žele dijete pa se seksaju po svim prostorijama u kući

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par odlučan je u naumu da dobije još jedno dijete...

Reality zvijezda Kim Kardashian napravit će sve što je u njenoj moći samo da bi ponovno zatrudnjela. Tako u novom traileru za njezin reality show 'Keeping Up With the Kardashians' Kim otkriva da se ona i Kanye seksaju po cijeloj kući te pokušavaju apsolutno sve kako bi napravili drugo dijete.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Kim Kardashian zaustavila razne glasine svojim twitter objavama

Budući da su njihovi rasporedi zatrpani brojnim obavezama, slavni par trudi se iskoristiti svaku minutu na najbolji mogući način - seksom na brzaka u kupaonici te ostalim prostorijama u kući.

'Jeste li se vi to seksali u kupaonici?', pitala je Khloe svoju sestru u traileru za novu sezonu reality showa, a Kim je odgovorila smiješkom. 'Toliko se jako trudite?!', iznenadila se Khloe. No, njihova velika želja za još jednim djetetom nije nikakva novost. Navodno Kim i Kanye pokušavaju već zadnjih 9 mjeseci, a Kim je bila i kod liječnika za plodnost. Izgleda kako je malena North bila pravo čudo jer su liječnici rekli Kim da je moguće da neće moći začeti jer ima mali broj jajnih stanica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene