Dok je na tron Instagrama čvrsto zasjela Taylor Swift, Kim Kardashian i Beyonce tek su krenule u borbu za drugo mjesto.


Poznata pjevačica Taylor Swift sasvim zasluženo je kraljica Instagrama s 68 milijuna fanova. No, bitka za drugo mjesto tek počinje. Trenutno je Kim Kardashian u prednosti s 61.9 milijuna obožavatelja, ali slavna Beyonce brzo joj se prikrada iza leđa, sa svojim 61.7 milijuna pratitelja.

Dok lijepa R'n'B pjevačica ne objavljuje često fotografije, Kim je prava ovisnica koja objavi i po par fotografija svaki dan! Najveća razlika između njih dvije je naravno u tome što je Beyonce osoba koja cijeni svoj privatni život te ga rijetko prikazuje na društvenim mrežama, a Kim zna da je njezin jedini način prikupljanja što više lajkova objava kontroverznih, polugolih fotografijan ili fotografija svoje djece.

 

Koja onda ima bolji recept za uspjeh? Svakako Beyonce! Bez skandala i kontroverzija na društvenim mrežama uspjela je skupiti tako veliki broj pratitelja te se služi društvenim mrežama kako bi bila pozitivan uzor mladim djevojkama i kako bi razveselila fanove novom glazbom. Kim, s druge strane, koristi Instagram za jeftinu samopromociju i objavljivanje upitnih selfieja.