Postaje aktivistica

Zaokret u karijeri Kim Kardashian? Reality zvijezda u Bijeloj kući bok uz bok Donaldu Trumpu

Kim Kardashian i Donald Trump (Foto: Getty Images) Kim Kardashian i Donald Trump (Foto: Getty Images) getty images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Ivanka Trump (Foto: Getty Images) Kim Kardashian i Donald Trump (Foto: Getty Images) Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kim Kardashian West ozbiljno je shvatila svoj pravnički poziv pa je u Bijeloj kući govorila o društveno osjetljivoj temi.

Reality zvijezda najpoznatija po kratkim brakovima, seks uratku i razgolićenim selfijima, Kim Kardashian West  zaokreće karijeru. 

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Poznata starleta pojavila se na eventu u Bijeloj kući na kojem je održala govor o važnosti integracije zatvorskih zatvorenika u društvo. Istakla je važnost zapošljavanja bivših zatvorenika te osiguravanja socijalne sigurnosti za njih. Kim se već duže vrijeme zalaže za reformu kaznenog sustava, a cijeli je događaj uživo prenosila svojim obožavateljima na Twitteru i Instagramu. 

Zbog svojih aktivističkih napora Kim se našla bok uz bok predsjedniku Donaldu Trumpu te je u društvu najviše američke političke elite iznijela svoje stavove o tome kako bi kazneni sustav u SAD-u trebao funkcionirati. 

Kim su kao počasnu gošću posjeli između Ivanke Trump i njezina supruga Jareda Kushnera, a ona se u svom obraćanju nije libila istaknuti koliko je ponosna što se nalazi u Bijeloj kući i progovara o stvarima koje su joj bitne. Čak je i Donald Trump u svom govoru za otvorenje događaj posebno istaknuo činjenicu da baš Kim sjedi u prvim redovima. 

Kim i njezin suprug Kanye West veliki su obožavatelji lika i djela Donalda Trumpa, a reality zvijezda jednom je rekla kako je program reintegracije zatvorenika "Druga šansa" koji je osmislio Trumpov kabinet – "magičan".

"Provela sam toliko vremena obilazeći zatvore kako bih se saživjela s tim ljudima. Želim napraviti razliku u njihovim životima", rekla je Kim, koja je nedavno odlučila postati pravnica.

Kardashian je već nekoliko puta gostovala u Bijeloj kući, a uspješno je izlobirala i pomilovanje za Alice Marie Johnson, koja je bila u doživotnom zatvoru zbog zločina vezanih za drogu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) +5 Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) Celebrity Tulumi, droga i mnogo stariji muškarci: Bile su velike teen zvijezde, no burni životi učinili su svoje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene