Vratila staru figuru

Kim Kardashian fenomenalno izgleda nakon druge trudnoće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian nakon rođenja sina nije se moglo viđati na brojnim događajima. No, napokon je odlučila zakoračiti crvenim tepihom.

Otkako je krajem prošle godine rodila drugo dijete, sina Sainta, slavna Kim Kardashian nije se često pojavljivala na događajima i u javnosti. No, tom periodu je došao krajem, jer je Kim prije par dana tulumarila u Las Vegasu sa slavnim prijateljima. Vrlo vjerojatno se radilo o visoko plaćenom pojavljivanju, jer ipak je ovo jedan od prvih crvenih tepiha kojima je Kim prošetala nakon poroda.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Iako još uvijek nije skinula sve kilograme koje je dobila u drugoj trudnoći, moramo priznati da je Kim odlično izgledala. I sama starleta voli podijeliti svoj napredak mršavljenja na društvenim mrežama, ali i cilj koji si je zacrtala. Tako je nedavno i objavila svoju golišavu fotografiju na Instagramu, koju je snimila prije nego što je zatrudnila sa sinom Saint Westom.

 

VEGA$ BABY

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene