Kim Kardashian nakon rođenja sina nije se moglo viđati na brojnim događajima. No, napokon je odlučila zakoračiti crvenim tepihom.


Otkako je krajem prošle godine rodila drugo dijete, sina Sainta, slavna Kim Kardashian nije se često pojavljivala na događajima i u javnosti. No, tom periodu je došao krajem, jer je Kim prije par dana tulumarila u Las Vegasu sa slavnim prijateljima. Vrlo vjerojatno se radilo o visoko plaćenom pojavljivanju, jer ipak je ovo jedan od prvih crvenih tepiha kojima je Kim prošetala nakon poroda.

Vezani članci Irina Shayk Ovako se sakrila kad je iz medija shvatila da je otkrivena njezina romansa s poznatim glazbenikom, o čemu se šuškalo već neko vrijeme Kim Kardashian - 1 Zbunila je sve najnovijim potezom prema mužu od kojeg se razvodi: "Jesi li mogla nešto neugodnije učiniti?"

Iako još uvijek nije skinula sve kilograme koje je dobila u drugoj trudnoći, moramo priznati da je Kim odlično izgledala. I sama starleta voli podijeliti svoj napredak mršavljenja na društvenim mrežama, ali i cilj koji si je zacrtala. Tako je nedavno i objavila svoju golišavu fotografiju na Instagramu, koju je snimila prije nego što je zatrudnila sa sinom Saint Westom.

 

VEGA$ BABY

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on