biznis prije svega

Reality zvijezda golišavim fotkama reklamira donje rublje, pratitelji joj očitali bukvicu, pokušala se izvući

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian ima vlastitu liniju donjeg rublja koje često reklamira na Instagramu, a objavila je i kako je lansirala parfem s majkom Kris Jenner.

Reality zvijezda Kim Kardashian West (39) ne posustaje s poslom ni dok je u izolaciji od koronavirusa u svojoj vili u Los Angelesu. 

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Kim, čija je imovina prošle godine procijenjena na 370 milijuna dolara, oglašava svoju liniju donjeg rublja na Instagramu. Reality zvijezda nikog nije izostavila tako da je veličine prilagodila onima bez oblina, ali i onima s jako izraženim atributima poput nje, tako da ima i brojeve poput 5XL. 

Naglašava da je njezino donje rublje posebno meko i temelji se na važnim, osnovnim detaljima. Dok se nekima sviđa što im Kim uljepšava dane u izolaciji, drugi komentiraju da ovo nije prigodno vrijeme s obzirom na zdravstveno i financijsko stanje koje je posljedica koronavirusa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get back to basics with @SKIMS Smooth Essentials — a curated collection of super smooth styles with a second-skin fit. Shop SKIMS Smooth Essentials in 5 tonal shades and in sizes XXS - 4X on April 8 at 9AM PST / 12PM EST exclusively at SKIMS.COM. Join the waitlist now to receive early access to shop.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Predivna si", "Volim što paziš na raznolikost", "Tvoj oblik tijela je izvanredan", "Nevjerojatna si", komentirali su obožavatelji.

"Nitko nema novca sada", "Ne marimo za tvoju liniju odjeće. Ljudi umiru, shvati to", "Mislim da nije vrijeme za kupovanje tvog donjeg rublja. Trenutačno bi svi trebali mariti za svoje zdravlje i sigurnost, ne izgled. Tvoja zemlja ima najveći broj zaraženih od koronavirusa, ne znam o čemu svi vi razmišljate. Misliš li ozbiljno da je ovo trenutak za kupovanje nepotrebnih stvari?" neki su kritizirali Kim. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My mom @krisjenner and I are so excited to announce the launch of KKW x KRIS, our first ever @kkwfragrance collaboration. A woody, white floral fragrance with the freshness of freesia, creamy white gardenia and tuberose at the heart - I know you will love wearing it as much as I do. ❤️ In support of families and children affected by the COVID-19 crisis, we will be donating 20% of profits from ALL sales of KKW FRAGRANCE from April 15th - May 5th to @blessingsinabackpack, an organization that provides food on the weekends for children across America who might otherwise go hungry. — Shop #KKWxKRIS ‪Wednesday, 04.15‬ ‪at 12PM PDT‬ at ‪KKWFRAGRANCE.COM‬.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

No Kardashianku to nije omelo da nekoliko dana kasnije objavi da su ona i majka Kris Jenner (64) lansirale zajednički parfem. Istaknula je da će 20 posto od prodaje donirati obiteljima i djeci koja su najviše pogođena pandemijom koronavirusa. 

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole - 2 Jolin novi sin +0 Jole s obitelji Celebrity Domaći kralj zabave pokazao što radi u kućnoj atmosferi, fanove zaokupio jedan detalj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene