Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Kim Kardashian ljutito napustila bal zbog rasističkog ispada, uslijedila je javna isprika od strane austrijskog komičara.


Muškarac koji je rasističkim ispadom uvrijedio Kim Kardashian tvrdi kako je cijela situacija jedan veliki nesporazum te kako on nije rasist, prenosi TMZ.

Kim ljutito napustila bal, milijarder je nazvao 'dosadnom'

Vezani članci Bal Crvenog križa grada Zagreba Bal Crvenog križa grada Zagreba slijedi 2. prosinca u hotelu Westin Slika nije dostupna RASTAJE SE SLAVNI MILIJARDER 58 godina mlađa starleta napustila bogataša!

Austrijski komičar, Chris Stephan, objavio je ispriku na svom Facebook profilu, navodeći kako mu je 'neizmjerno žao' što je sve tako ispalo. Rekao je kako je i sam arapskog podrijetla te da nikada nije bio niti želi ispasti rasist.

Stephan je, naime, uzrujao Kim Kardashian jer je oponašao njezinog zaručnika Kanyea Westa, što je reality zvijezdu toliko naljutilo da je napustila bal.

Austrijski milijarder Richard Lugner platio je 500 tisuća dolara reality zvijezdi samo da bude njegova pratnja na svečanom balu, a nakon bala nazvao ju je 'dosadnom'.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook