Ona ima svoje prioritete

Slavna starleta pobrinula se baš za sve: Ovo je najmorbidnija stavka oporuke Kim Kardashian

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (FOTO: Instagram) +0 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian pobrinula se da bude uvijek savršeno dotjerana, pa čak i onda kad toga ne bude svjesna. Slavna starleta otkrila je detalje oporuke i mnoge ostavila u nevjerici.

Životom na visokoj nozi Kim Kardashian oduvijek privlači pozornost.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

A od njega, čini se, ne misli odustati čak ni pod stare dane. Slavna starleta otkrila je detalje oporuke i mnoge iznenadila svojim zahtjevima. Kim je naime osigurala da njezino lice i kosa budu besprijekorno dotjerani čak i u slučajevima kad ona toga ne bude svjesna.

"Napravila sam dio u oporuci u kojem piše da čak i ako nisam svjesna i ako ne mogu komunicirati, da mi svakako moraju sređivati šminku, kosu, nokte... Želim izgledati što je moguće bolje", izjavila je Kim, prenose američki mediji.

Istu stvar obećala je i svojoj majci Kris Jenner.

"Obećavam ti da će ti kosa uvijek biti sređena, čak i ako ne budeš znala kako se zoveš. Imat ćeš odličnu frizuru", naglasila je Kim.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene