Slatka mezimica

Po prvi put u javnosti zajedno - Prava obiteljska idila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian i Kanye West proveli su slatke obiteljske trenutke zajedno. Par je prvi put u javnosti fotografiran s malenom North West.

Obiteljski izlet u Santa Barbaru pretvorio se u idealan trenutak za fotografe koji u stopu slijede Kim Kardashian i Kanye Westa.

Naime, fotografi su po prvi put dobili priliku fotografirati ovaj novozaručeni zaljubljeni par s njihovom mezimicom, 4-mjesečnom Nori.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

>> 'Kim je loše društvo! Nemoj ići na vjenčanje!'

33-godišnja Kim, bez imalo make-up-a na licu, pokazala je još jednom svoju prirodnu ljepotu koju je dodatno pojačala beba u njezinom naručju. Kanye je, poput svakog pravog tate, gurao kolica uz svoje voljene djevojke, koje su mu, kako je već nekoliko puta naglašavao, potpuno ispunile život.

Kanye je trenutno na američkoj turneji no svaki slobodni trenutak posvećuje svojoj voljenoj obitelji. Njihovu obiteljsku idilu pogledajte na priloženim fotografijama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene