Kim Kardashian ostvarila je veliku želju! Napokon je i službeno rastavljena od Krisa Humphriesa, a svoju djevojčicu donijet će na svijet slobodna.


Trakavica oko razvoda Kim Kardashian i Krisa Humphriesa potrajala je puno dulje od njihovog 72-dnevnog braka, no sada je svemu konačno došao kraj i službeno.

Vezani članci Kanye West, Kim Kardashian Skupa su "teški" preko dvije milijarde dolara, a ako je sve istina, ovo je samo jedna od vila oko koje će se dogovarati Neyleen Ashley, Kris Humphries Sportaš poznat po braku od 72 dana s bujnom milijunašicom sad ljubi ženu koja joj opasno konkurira oblinama!

Kim je dobila papire razvoda svog drugog braka, te sada u manje stresnom okruženju može dočekati svoju djevojčicu koju čeka s dečkom reperom Kanyeom Westom.

>> Intimni trenuci u životu Kim Kardashian zabilježeni pred kamerama

Kris je optuživao Kim da ga je iskoristila kako bi podigla gledanost svog showa 'Keeping Up With The Kardashians' te je od nje tražio vrtoglavih 7 milijuna dolara 'odštete', a nakon skoro dvije godine potpisali su primirje te se uspjeli dogovoriti, piše People magazin.

To je i službeni kraj jednog dijela života slavne reality zvijedze, a sada se mora pripremiti za puno važniju ulogu. Kim će uskoro poslati mama, a objavila je i novu fotografiju na Instagramu u bijeloj haljini.

Hoće li uskoro i treći put pred oltar s Kaneyom? Koji god bili planovi slavne Kim, uskoro ćemo saznati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook