Kim Kardashian ostvarila je veliku želju! Napokon je i službeno rastavljena od Krisa Humphriesa, a svoju djevojčicu donijet će na svijet slobodna.


Trakavica oko razvoda Kim Kardashian i Krisa Humphriesa potrajala je puno dulje od njihovog 72-dnevnog braka, no sada je svemu konačno došao kraj i službeno.

Vezani članci Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Dok je ona godinama ljubovala s drugima te se udala za krivog, on ju je čekao, a 2012. napokon osvojio Kris Humphries (Foto: Profimedia) Kim Kardashian uništila mu je karijeru i život, no on danas ljubi njezinu dvojnicu

Kim je dobila papire razvoda svog drugog braka, te sada u manje stresnom okruženju može dočekati svoju djevojčicu koju čeka s dečkom reperom Kanyeom Westom.

>> Intimni trenuci u životu Kim Kardashian zabilježeni pred kamerama

Kris je optuživao Kim da ga je iskoristila kako bi podigla gledanost svog showa 'Keeping Up With The Kardashians' te je od nje tražio vrtoglavih 7 milijuna dolara 'odštete', a nakon skoro dvije godine potpisali su primirje te se uspjeli dogovoriti, piše People magazin.

To je i službeni kraj jednog dijela života slavne reality zvijedze, a sada se mora pripremiti za puno važniju ulogu. Kim će uskoro poslati mama, a objavila je i novu fotografiju na Instagramu u bijeloj haljini.

Hoće li uskoro i treći put pred oltar s Kaneyom? Koji god bili planovi slavne Kim, uskoro ćemo saznati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook