Upoznale i premijera

Jesu li i preseksi? Kim i Khloe uz vojnu pratnju odale počast žrtvama genocida

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U zemlji svojih korijena dočekani su poput prave kraljevske obitelji, a Kardashiani su nastavili obilazak – i to uz pratnju vojske!

Reality zvijezde Kim i Khloe Kardashian uputile su se na put života – u zemlji njihovih predaka dočekane su poput najvećih zvijezda, pa ni ne čudi količina osiguranja i vojna pratnja koju su dobile.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Obitelj se širi: Kardashian i Jenner žene pokazale svoje muškarce!

Kim i Khloe posjetile su spomenik žrtava genocida i položile cvijeće za sve stradale. Slavne sestre mjesecima su planirale put u Armeniju, a sada su to napokon i  napravile. Naravno kamere su ih pratile u stopu, a njih dvije su donijele dozu hollywoodskog glamura.

Kim u crvenom kombinezonu, dok je Khloe bila elegantan u plavom. Ranije tog dana bile su izazovne u maslinasto-zelenim kombinacijama dok su se fotografirale ispred spomenika. HNeki su se pitali i jesu li njihove kombinacije prigodne za priliku, no to su Kardashian žene - one moraju naglasiti svoje najpoznatije adute u bilo kojoj prilici.

 

It was an honor to meet the Prime Minister of Armenia, Hovik Abrahamyan who expressed how proud they are that we are proud Armenians and we have not forgotten our roots! #NeverForget

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Veliku čast i pozornost dao im je i tamošnji premijer Hovik Abrahamyan. Budući da se ove godine obilježava 100. godina od genocida, Khloe je jako pogodina činjenica da su nmnogi njihovi prece poginuli u ratu pa nije skrivala ni suze.

 

Kim and I paying respects at the Armenian genocide memorial. We must embrace pain and burn it as fuel for our journey as a country. #NeverForget #Armenia

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Kim je pak odvojila vremena za obožavatelje - pa i za selfie!

Nakon obilaska i upoznavanja običaja i tradicije, Kim je zajedno sa suprugom Kanyeom Westom otišla na romantičnu večeru. No prije toga je zajedno sa kćeri i mužem zapalila svijeću za sve žrtve. Reality zvijezda ovoga je puta svoju slavu iskoristila za dobru stvar - podsjetnik da se takvi zločini više ne dogode. 

 

Blessed

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene