Kardashian, koja se pojavila na "The Ellen DeGeneres Show", kazala je da su ona i West unajmili privatne vatrogasce kako bi obranili svoj dom i druge u susjedstvu u Calabasasu od razornog požara.

Galerija


Kim Kardashian i Kanye West u srijedu su donirali 500.000 dolara vatrogascima i žrtvama požara na jugu Kalifornije koji je gotovo uništio i vilu u vlasništvu para.

Vezani članci Borba vatrogasaca s požarima u Australiji Apokalipsa u Australiji: Vatrogasci u utrci s vremenom uoči novog toplinskog vala Vatrogasno vozilo Vatrogasci imaju važno upozorenje za građane prije blagdanskog slavlja

Kardashian, koja se pojavila na "The Ellen DeGeneres Show", kazala je da su ona i West unajmili privatne vatrogasce kako bi obranili svoj dom i druge u susjedstvu u Calabasasu, sjeverno od Los Angelesa.

Kardashian, West i njihovih troje djece među tisućama su ljudi koji su se morali evakuirati iz svojih domova tijekom požara prije dva tjedna koji se proširio na obalni gradić Malibu, uništivši pritom 1500 zgrada i usmrtivši tri osobe.

Kardashian, zvijezda reality showa kazala je da je požar stigao do njihova praga i da se još nisu vratili zbog intenzivnog mirisa.

(Hina)