Svaka čast!

Na ovaj su način pokazali zahvalnost: Ne baš omiljeni slavni par iznenadio plemenitim potezom

Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Donald Trump i Kim Kardashian West (Foto: AFP) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) +0 Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Galerija

Kardashian, koja se pojavila na "The Ellen DeGeneres Show", kazala je da su ona i West unajmili privatne vatrogasce kako bi obranili svoj dom i druge u susjedstvu u Calabasasu od razornog požara.

Kim Kardashian i Kanye West u srijedu su donirali 500.000 dolara vatrogascima i žrtvama požara na jugu Kalifornije koji je gotovo uništio i vilu u vlasništvu para.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Kardashian, koja se pojavila na "The Ellen DeGeneres Show", kazala je da su ona i West unajmili privatne vatrogasce kako bi obranili svoj dom i druge u susjedstvu u Calabasasu, sjeverno od Los Angelesa.

Kardashian, West i njihovih troje djece među tisućama su ljudi koji su se morali evakuirati iz svojih domova tijekom požara prije dva tjedna koji se proširio na obalni gradić Malibu, uništivši pritom 1500 zgrada i usmrtivši tri osobe.

Kardashian, zvijezda reality showa kazala je da je požar stigao do njihova praga i da se još nisu vratili zbog intenzivnog mirisa.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene