Tko bi rekao!

Otkrila svoju mračnu tajnu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica Kim Bassinger priznala je kako je godinama bila ovisna o lijekovima.

Kim Basinger otkrila je svoju tajnu u intervjuu za magazin Peoplem te se raspričala o danima kada nije mogla preživjeti dan bez lijekova koji su joj pomagali u borbi protiv tjeskobe. Danas je pobijedila svoju ovisnost, a danas je zdravija i više cijeni svoj život.

Pogledaj i ovo Kim Basinger (Foto: Profimedia) ipak je zaljubljena! Nekadašnja seks-bomba uhvaćena s muškarcem kojeg je godinama uspješno skrivala, mnogi su mislili da nema nikoga

Ireland Baldwin objavila fotografiju s mamom Kim Basinger

'Sada se probudim i uživam u životu. Nisam više željela živjeti na lijekovima. Željela sam se suočiti sa svim strahovima', rekla je Kim koja se nedavno i navršila 60. rođendan! 'U ovom poslu možete biti u samom vrhu, ali i skroz na dnu. Ja sam bila na oba kraja. To vas formira kao osobu. Blagoslovljena sam što moja karijera traje toliko dugo. Nisam osoba koja voli šetati crvenim tepihom, ali obožavam ovaj posao', rekla je slavna glumica koja je progovorila i o odnosu s 18-godišnjom kćeri Ireland koja je sve traženija manekenka.

'Odrastala je pod svjetlima reflektora, ali sam joj nastojala pružiti stabilnost i mir. Želite da vam djeca krenu vlastitim putem, a njezina karijera u potpunosti je njezina zasluga', rekla je Kim koja je kćer dobila u braku s  Alecom Baldwinom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene